Katrien Schryvers trekt opnieuw CD&V-lijst, Roel Van Elsacker duwt

Print
Katrien Schryvers trekt opnieuw CD&V-lijst, Roel Van Elsacker duwt

Foto: Jan Vorsselmans

Zoersel - CD&V-Zoersel maakte bekend dat huidig OCMW-voorzitter Katrien Schryvers lijsttrekker zal zijn bij de gemeenteraadsverkiezingen van oktober 2018. Ook de naam van de lijstduwer werd vrijgegeven: gemeenteraadslid en fractievoorzitter Roel Van Elsacker. Beiden wonen in de deelgemeente Zoersel.

Katrien Schryvers kent het klappen van de politieke zweep. Op haar vierentwintigste al werd zij schepen van Jeugd en Financiën. De drie daaropvolgende legislaturen was ze burgemeester. Tijdens die periode zette ze met een hele ploeg de bakens uit voor tal van dossiers, zoals de integratie van gemeente en OCMW en de bouw van woonzorgcentrum De Buurt. De huidige legislatuur is ze naast schepen van Cultuur de trekker van het sociale beleid in Zoersel als OCMW-voorzitter. Ze is ook Vlaams volksvertegenwoordiger

 Roel Van Elsacker was de afgelopen vijf jaar fractievoorzitter in de gemeenteraad en vertegenwoordiger van Zoersel in de politieraad. In beide hoedanigheden liet hij zich vaak opmerken door de kritische toon van zijn tussenkomsten.

Samen combineren ze verjonging en ervaring binnen CD&V.

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio