Nieuwe meidengroep ‘My3’ duikt op in Polen en die komt verdacht bekend voor

Print

Een muziekgroep met een zangeres met zwart haar, een met rood haar en een met blond haar. Zo ziet de nieuwe Poolse groep My3 eruit. De gelijkenissen met Klaasje, Marthe en Hanne van K3 zijn treffend. En ook de titel van hun eerste single ‘Mammaje’ klinkt verdacht bekend in de oren.

De eerste single van de Poolse My3 verscheen woensdag. Op de coverfoto staan de meisjes voor een tros ballonnen. Daarvoor hebben ze duidelijk de mosterd gehaald bij ‘10.000 luchtballonnen’ van K3.

Geen toeval, zo blijkt. Aan VTM Nieuws vertelt Studio 100 dat ze al langer aan een Poolse versie van K3 werken. “Studio 100 was eerder in onderhandeling over een Poolse versie van K3 met een externe partij”, zegt PR-Manager Jan Pieter Boodts. “We zijn echter verrast door de snelheid waarmee en de manier waarop deze externe partij dit nieuwe initiatief naar buiten brengt.”

Studio 100 heeft dan ook al contact opgenomen met het Poolse bedrijf. “We zullen op zeer korte termijn rond de tafel zitten om samen in Polen een succes te maken van dit project.”