Antwerpse Zoo pakt uit met topcast voor haar musical ‘ZOO of Life’

Print
Antwerpen -

Zoo of Life, de massamusical waarmee de Antwerpse Zoo haar 175ste verjaardag viert, pakt uit met grote namen als Janine Bisschops, Jelle Cleymans, Barbara Dex, Ivan Pecnik en Peter Thyssen. Jelle Cleymans en Tine Oltmans spelen de hoofdrollen en krijgen het gezelschap van bijna duizend vrijwilligers.

Het wordt een warm familieverhaal met veel humor en heel wat vertederende stukjes, waarbij de dieren via moderne technieken geïntegreerd worden in de voorstelling. Het gaat om een belevingstheater waarin de ziel van de Zoo tot uiting komt. In totaal staan er veertien professionele acteurs en musicalartiesten op het podium. Ze brengen samen met honderden liefhebbers die een hart hebben voor de Zoo de show waarin de liefde tussen mens en dier centraal staat. Ze worden muzikaal begeleid worden door een dertienkoppig professioneel orkest onder leiding van Sam Gevers.

Antwerpse Zoo pakt uit met topcast voor haar musical ‘ZOO of Life’

De voorstellingen vinden plaats tijdens de paasvakantie, tussen 2 en 15 april zijn er 24 voorstellingen in de Koningin Elisabethzaal met animatie op het Astridplein en het Flamingoplein.

Het volledige lijstje acteurs:

Janine Bisschops, Jelle Cleymans, Barbara Dex, Tine Oltmans, Ivan Pecnik, Peter Thyssen, Sandrine, Nele Goossens, Lotte Stevens, Leendert De Vis, Shana Pieters, Hannes Vandersteene, Brent Pannier.

‘ZOO of life’ gaat in première 2 april 2018, kaarten en meer info op www.elisabethcenter.be/zoo-life

Wat te doen in Antwerpen