Dit artikel is exclusief voor jou.

Dit exclusieve artikel lezen? Doe het gratis >

IN BEELD. Hypermodern woonzorgcentrum op het Kiel: “Het rusthuis van de toekomst”

IN BEELD. Hypermodern woonzorgcentrum op het Kiel: “Het rusthuis van de toekomst”

Van buiten lijkt het gebouw meer op een hip kantoor of een hotel. Foto: Joris Herregods

Kiel -

Vlak achter het Beerschot-stadion in de Antwerpse wijk Kiel hebben 64 ouderen hun intrek genomen in het gloednieuwe woonzorgcentrum Hollebeek. Opvallend: het gebouw doet meer aan een hip hotel of futuristisch kantoorgebouw denken dan aan een rusthuis.

Geen doolhof van gangen met overal kamers van bewoners, maar een brede gang met alle kamers aan dezelfde kant. Als de bewoners hun kamer uit komen, hoeven ze alleen de gang maar over te steken om in de ...

Meest gelezen GVA+

Sportartikels voor abonnees