Schrijf je nu in voor unieke overnachting op het mysterieuze Landlopersdomein

Print
Merksplas -

Gazet van Antwerpen nodigt op zaterdag 3 en zondag 4 juni telkens 75 duo’s uit om gratis te overnachten in een uniek pop-up landloperskamp in Merksplas. Bovendien maak je ook kans op een exclusieve “Champing-ervaring”: kamperen in een kerk. Snel zijn is de boodschap, want de plaatsen zijn beperkt.

Hoe gaat het in zijn werk en wat mag je verwachten? Lees er hier alles over. Inschrijven kan vanaf morgen,vrijdag 19 mei om 9u.

Wat is Camping Kolonie?

Vroeger woonden en werkten er landlopers. Vandaag is de Kolonie een beschermd gebied waar fietsers en wandelaars kunnen genieten van de Kempense natuur. Gazet van Antwerpen nodigt 2 avonden 75 duo’s uit om in dit unieke gebied te komen kamperen.

Aperitiefje, BBQ,...

De kampeerders die een plaats hebben kunnen bemachtigen op deze unieke camping, starten hun belevenis om 16u met een aperitiefje om in de stemming te komen. s’ Avonds verwennen we onze gasten met een heerlijke barbecue.

Vertellingen met Marcel Vanthilt en Lucas Van den Eynde

Wanneer de zon achter de bomen verdwijnt, verhuizen we naar de kapel voor het avondprogramma met Marcel Vanthilt en Lucas Van den Eynde. Zij nemen ons op een geanimeerde manier mee doorheen de geschiedenis van de Kolonie.

Schrijf je nu in voor unieke overnachting op het mysterieuze Landlopersdomein
Gabriel Rios Foto: fvv

Gabriel Rios

We sluiten de avond af onder de grote schuur met de warme stem en akoestische gitaar van Gabriel Rios.

Uitgebreid ontbijt

Na een rustgevende nacht in de Kempense natuur worden de kampeerders uitgenodigd aan de langste tafel voor een uitgebreid ontbijt met o.a. koffie, thee, fruitsap, koffiekoeken en broodjes.

Moet ik zelf een tent meenemen?

Nee, wij zetten de tenten voor jou op en pompen je luchtmatras al op. Het enige wat je nog moet meenemen is je slaapzak, hoofdkussen en knuffel.

Hoe kan je inschrijven?

Surf vrijdag 19 mei vanaf 9 uur naar deze pagina om je plaatsje vast te leggen. Wacht niet te lang, want de tenten zijn beperkt.

Schrijf je nu in voor unieke overnachting op het mysterieuze Landlopersdomein
Champing: slapen in een kerk.

En als de plaatsen allemaal volzet zijn?

... dan kan je nog deelnemen aan onze wedstrijd voor een unieke ‘Champing-ervaring’. Een wat? ‘Champing’ of kamperen in een kerk, dàt is de nieuwe kampeer trend. Zoals het woord, een samentrekking van ‘camping’ en ‘church’ verklapt, brengt de kampeerder de nacht door in een kerk.

Na het gezellige avondprogramma in de Landloperskapel, mag een handjevol kampeerders in het idyllische decor van de kapel onder de wol kruipen. Voorafgaand aan je nachtrust kan je vanuit je bed bovenaan in de Kapel de voorstelling van Marcel Vanthilt en Lucas Van den Eynde volgen.

Slechts twee koppels maken kans op deze unieke slaapervaring. Succes!

Wat te doen in Antwerpen