Twerken is gevaarlijk: jonge vrouw veroorzaakt crash door uitdagend te dansen langs de kant van de weg

Print

Twerken is gevaarlijk: jonge vrouw veroorzaakt crash door uitdagend te dansen langs de kant van de weg Video: ????????? ??????? ??????????? / ViralHog.com

Een Oekraïense vrouw wilde enkele weggebruikers entertainen door een uitdagend dansje te brengen maar dat liep helemaal verkeerd af. Een aanrijdende motorrijder was blijkbaar zo druk bezig met de vrolijke dame te bekijken, dat hij een verkeerd manoeuvre maakte en op een aanstormende auto botste.

De twerkende jonge vrouw werd gefilmd door een vriendin terwijl ze stond te dansen in de straten van Kharkov, een stad in het noordoosten van Oekraïne, toen de motorrijder en de automobilist in de zilveren wagen elkaar kruisten. Op de beelden die zondag op sociale media werden gepubliceerd, is te zien dat de dansende dame zich omdraait om de motard aan te moedigen en zijn aandacht te trekken. Een fractie van een seconde later botst de motorrijder met een enorme klap tegen een tegenliggende auto, waardoor de motard wordt weggekatapulteerd.

Na de botsing bleef de gewonde man roerloos liggen, maar als bij wonder overleefde hij de zware crash. Hij werd in allerijl naar het ziekenhuis gebracht, waar duidelijk werd dat hij bij het ongeval zijn heup en zijn been brak.

De video werd ondertussen al honderdduizenden keren bekeken en hoewel het onduidelijk is of de twerkende jonge vrouw de oorzaak van het ongeval was, is het internet het roerend eens dat het niet aan te raden is om uitdagend te dansen langs de kant van de weg.