“Twee keer ingebroken in mijn wagen in twee maanden, nu ben ik het beu”

Print

Video: atv

Antwerpen - Mehmet Fathi (34) uit Antwerpen-Zuid is het beu. Twee keer op goed twee maanden tijd is er ingebroken in zijn BMW en werd de middenconsole opengebroken. “Dit is toch niet meer normaal?”

De Balansstraat op Het Zuid, ter hoogte van Hof Ter Beke. Dat is waar je je auto vooral niet moet parkeren, toch zeker niet als je met een zwarte BMW 4-reeks uit 2015 rijdt. Mehmet Fathi Yardimsever kan erover meepraten. Twee keer parkeerde hij zijn auto daar en twee keer werd er ingebroken. Op slechts een dikke twee maanden tijd.

“De eerste keer, in januari, gingen ze aan de haal met het navigatiegeheugen en de Climatronic, de airconditioning. Het scherm van de gps lieten ze toen nog zitten.” Gisteren gingen dieven aan de haal met datzelfde navigatiegeheugen en het scherm van de gps zelf.

Op eigen kosten

Opvallend vindt Mehmet Fathi ook dat er twee keer exact dezelfde modus operandi werd toegepast. Het kleinste ruitje van de achterdeur werd ingeklopt. Of het om dezelfde daders gaat, weet hij niet. “Maar dit is gewoon niet normaal”, vindt hij. “Ik ben niet omnium verzekerd, dus ik moest die spullen op eigen kosten vervangen. Dat heeft me duizenden euro’s gekost. Kosten die ik nu weer moet maken. Als zelfstandige is dit een zware dobber.”
 

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio