Haar familie wilde haar niet zien trouwen met de vrouw van wie ze houdt, dus kwam haar baas met een prachtig gebaar

Print

De ouders van Jennifer keurden de lesbische relatie van hun dochter niet goed en weigerden bijgevolg om naar haar trouw te komen. Een beslissing die Jennifer diep raakte, maar gelukkig kwam haar baas te hulp.

Jennifers ouders waren sterk gekant tegen het huwelijk van hun dochter Jennifer en haar vriendin Sam. “Telkens als mijn vader Sam ziet, stuurt hij haar weg en zegt hij dat ze moet oprotten”, vertelt de vrouw uit Taiwan. Jennifer bekent dat ze wel geprobeerd heeft om mannen te daten, maar dat het gewoon niet goed voelde. Ze besloot dan ook haar hart te volgen.

Ook op het werk vond Jennifer het eerst moeilijk om zich te outen. Ze was bang voor de reacties van haar collega’s en leidinggevende, maar die angst bleek ongegrond. Bovendien stelde haar baas voor om haar naar het altaar te wandelen, als vervanging voor haar koppige vader die afwezig zou blijven op het huwelijk.

De bank waar Jennifer werkt legde het gebeuren vast in een pakkend filmpje. Jennifer en Sam hopen dat hun verhaal mensen zal aanmoedigen om elkaars verschillen te respecteren.