Schaarsgeklede vrouwen gaan op de vuist tijdens restaurantbezoek

Print

Schaarsgeklede vrouwen gaan op de vuist tijdens restaurantbezoek

Twee schaarsgeklede vrouwen besloten afgelopen week om een robbertje te vechten in een fastfoodrestaurant in de Canadese stad Toronto. De dames rolden worstelend over de vloer, terwijl ze luidkeels aangemoedigd werden door de verzamelde toeschouwers. Tijdens de stevige worstelpartij hadden beide vrouwen niet veel respect voor elkaars outfit en tot groot jolijt van de joelende mannen in het publiek verscheen hier en daar een slipje of een stukje naakte huid.

Terwijl de vrouwen vechtend over de grond rolden, ontstond nog een vechtpartij op de achtergrond toen een derde vrouw een man enkele rake klappen gaf omdat hij haar wilde tegenhouden. De omstaanders genoten duidelijk van het schouwspel en ondernamen maar halfslachtige pogingen om er een einde aan te maken. “Dit is de beste avond ooit”, merkte één van hen enthousiast op terwijl enkele restaurantbezoekers toch probeerden om de kemphanen te scheiden.

Het is niet duidelijk waarom de dames op de vuist gingen of wie de eerste mep uitdeelde. Eén van de mannen in het publiek filmde het incident en publiceerde beelden op YouTube, waar ze al duizenden keren werden bekeken.