TNT theater speelde ‘De Klok’ van Willy Bastiaensen

Print

De jongeren oogsten heel wat lof van het publiek Foto: Elien Wyers

Schoten - Theatergroep ‘Tezamen Naar Theater’ zette het voorbije weekend ‘De Klok’ van toneelschrijver Willy Bastiaensen op de planken. In een eigen regie genoten 160 toeschouwers in jeugdhuis Kaddish van dit fantasierijk familietheaterstuk.

Het sprookjesspel ‘De Klok’ is de vierde productie van deze dynamische theatergroep voor jongeren en door jongeren. Na vele maanden werken aan decors, muziek en kostuums was dit weekend alles klaar voor  een onderhoudende familievoorstelling.

Tijdens twee matinee- en één avondvoorstellingen brachten 10 jongeren van 15 tot 28 jaar het verhaal van 'Mila' die bij haar grootmoeder een vreemde ontmoeting heeft met de geheimzinnige figuur 'Nunu'. Met dank aan een oerdegelijke regie haalden de jongeren het beste uit zich zelf en kregen na het vallen van het doek een staande ovatie van het publiek.

Na een korte adempauze wordt in september gestart met de voorbereidingen van een volgende productie. Welk toneelstuk het wordt is nog niet geweten maar voor het nieuwe werkjaar zijn nieuwe acteurs altijd welkom laat voorzitter Bert Vissers weten.

 

 

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio