Axelle Red ambassadrice kledingmerk Hampton Bays

Print
Axelle Red ambassadrice kledingmerk Hampton Bays

Axelle Red ambassadrice kledingmerk Hampton Bays Foto:

Mode-icoon met internationaleallure Axelle Red, wordt het nieuwegezicht van het Belgische kledingmerkHampton Bays. “We wilden niet de eerstede beste vrouw als ambassadrice van onsmerk”, vertelt Birgit Heymans, marketingdirector van Hampton Bays.

“Axelle Red is een vrouw van de wereld: een sterke persoon die gevoel heeft voor stijl en die heel natuurlijk overkomt”, zegt Heymans. “Verder is ze begaan met wat er rondom haar gebeurt, zoals het milieu, Unicef en andere goede doelen. Ze is een internationale ster, maar staat gezien haar Belgische roots ook heel dicht bij ons. Daarom is ze de geknipte persoon om het gezicht te worden van ons merk.”

Authentiek

Toen ze op zoek gingen naar een ambassadrice, dachten ze bij Hampton Bays spontaan aan Axelle Red. Toch tekent de Hasseltse zangeres normaal niet zo snel voor een reclamecampagne.
“We hebben onze stoute schoenen aangetrokken en contact opgenomen met haar. Ze zag het idee wel zitten, want had een goed gevoel bij ons merk. Toch wilde ze eerst de nieuwe herfst- en wintercollectie zien. Omdat die collectie bestaat uit kleren die ze zelf graag zou dragen, wilde ze er voor gaan.”

En het blijft niet bij een eenmalige campagne voor de herfst- en wintercollectie van 2008. “We gaan in zee met Axelle Red voor een langere termijn. Het is dus geen impulsieve beslissing. Op die manier is de samenwerking veel geloofwaardiger.” Het Brusselse Paleis voor Schone Kunsten leende zich als decor voor de fotoshoot van de campagne. “De artistieke, authentieke sfeer van deze locatie past perfect bij onze collectie. Het plaatje klopt helemaal.”