Tiany Kiriloff en H&M helemaal ecofriendly

Print
Tiany Kiriloff en H&M helemaal ecofriendly

Tiany Kiriloff en H&M helemaal ecofriendly

Antwerpen - Antwerps modegezicht Tiany Kiriloff was gisteren te vinden in de etalage van H&M. Ze stileerde de vitrine en schaart zich zo achter de gloednieuwe en ecologisch verantwoorde 'Conscious Collection' van Zweedse retailgigant.
Na de Garden Collection is dit de tweede eco-collectie die H&M op de markt brengt. De kledingstukken zijn grotendeels gemaakt van polyester van gerecycleerde petflessen, biologisch katoen en tencel, een zijdeachtige stof gemaakt met een minimale mileu-impact. Het klinkt groen, maar de collectie ziet er helemaal fashion uit. 96 stuks voor dames, heren en kinderen met wit, in al haar schakeringen, als rode draad doorheen de collectie.

Tiany kon het uiteraard niet laten om zelf snel de paskamer in te duiken en naar huis te gaan met een ecofriendly gebroken wit bustier-kleedje. "Bij elke aankoop uit de collectie krijg je een washandleiding met tips als 'Kies een lagere temperatuur', 'Kies een wasmiddel met eco-label' en 'Droog je kleding niet in de droogtrommel'. Een kleine moeite die een groot verschil maakt voor het milieu", aldus Tiany.

Geraldine Dewart

Foto: Bert Hulselmans

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio