Gazet van Antwerpen stelt voor: gratis bezoek aan het Havenhuis

Het impressionante nieuwe Havenhuis, ontworpen door het befaamde Britse architectenbureau Zaha Hadid Architects, heeft Antwerpen op een nieuwe manier op de wereldkaart gezet.

Als trouwe abonnee van Gazet van Antwerpen kom je tijdens een rondleiding alles te weten over de hedendaagse architectuur, het interieur en de werking van dit nieuwe Havenhuis.

Iedere maand kunnen 100 duo’s zich gratis inschrijven voor een bezoek waarbij een stadsgids je meeneemt in allerlei verhalen over de haven en het nieuwe Havenhuis. Tijdens deze unieke verrassingsavond word je bovendien getrakteerd op een vertelling van een acteur en een mini-optreden van een Antwerpse artiest. Ondertussen kan je genieten van een drankje.

De eerste rondleiding start om 16u30, de volgende om 17u30. Het Havenhuis bevat heel veel trappen dus een goede fysieke conditie is daarom noodzakelijk.

Hier kan je alvast een indruk opdoen van de verrassingsavond.

De inschrijvingen voor de rondleiding van 3 december zijn intussen volzet.

Wees er snel bij want de plaatsen zijn beperkt. Er kunnen per maand helaas slechts 100 duo's deelnemen aan de rondleiding.

VERTELLERS EN ARTIESTEN

CLARA CLEYMANS & JO MAHIEU
Actrice Clara Cleymans, bekend van onder meer De Ridder, Tegen de sterren op en Code 37, maakt samen met haar man, muzikant Jo Mahieu, ook muziek- en theatervoorstellingen.

JELLE CLEYMANS
Deze zanger, acteur, presentator en liedjesschrijver, jarenlang het gezicht van Ketnet en bekend door zijn rol in Thuis, toert nu met de voorstelling Napoleon XIII, naar zijn derde soloplaat.

DIMITRI LEUE
Bekend door zijn vele voorstellingen over ecologie, diversiteit, psychische aandoeningen en de liefde, is deze acteur, auteur en regisseur ook op televisie te zien in tal van programma’s.

HUBERT DAMEN
Als theater- en televisieacteur en zanger, onder meer bekend van de tv-serie Witse, maakt Hubert Damen ook zang- en poëzieprogramma’s en muzikale theatervoorstellingen, zoals Als liefde niet bestond.

JACKOBOND
Singer-songwriter Riet Muylaert, alias JackoBond, brengt luisterliedjes in het Nederlands, schrijft en speelt jeugdtheater en leent graag haar stem aan projecten zoals de Nijghse Vrouwen.

JAN DE SMET
Deze muzikant verwierf bekendheid met De Nieuwe Snaar en houdt nu de Nederlandstalige liedjestraditie springlevend met onder meer hommages, soloprogramma’s en concerten voor het jonge grut.

MARLEEN MERCKX
We kennen deze actrice vooral van haar rol als Simonneke in Thuis, die ze al meer dan twintig jaar vertolkt, maar zij acteert ook in films en in heel wat theaterproducties.

NIGEL WILLIAMS
Nigel was een van de grondleggers van de nieuwe golf in de Belgische stand-upcomedy en heeft acht avondvullende shows op zijn palmares staan, naast optredens in talrijke radio- en tv-programma’s.

PETER THYSSEN
Voor televisie werkte Peter vaak als acteur voor Studio 100, maar hij is ook schrijver en regisseur en actief in het theater, met onder meer de voorstelling Haven en Goed.

PIETER EMBRECHTS
Deze enorm productieve en veelzijdige artiest bracht als zanger en songschrijver van El Tattoo Del Tigre en The New Radio Kings vijf albums uit en zijn dubbelalbum Onderwoud kende dit jaar veel succes.

Deze actie loopt tot 31/12/2017

Praktische info


Ga naar je abonnee overzicht >