Lezerscruise Noorse Fjorden

Gazet van Antwerpen reist met zijn lezers op 15/07/2018 per cruiseschip naar de mooiste plekjes van de Noorse Fjorden. Tijdens deze reis geniet je van tal van exclusieve voordelen als lezer van Gazet van Antwerpen.

De Noorse Fjorden zijn betoverend mooi vanop het water. Het is dan ook geen wonder dat dit de populairste Europese cruisebestemming van het moment is.

Fjorden, gletsjers, houten vissersdorpjes en legendarische mythes: Noorwegen heeft het allemaal. De ruwe natuurpracht van het land en de Vikings inspireert jaarlijks duizenden bezoekers. Vooral tijdens de Noorse zomer, wanneer de dagen eindeloos duren en de nachten kort zijn, is een cruise langs de Noorse Fjorden een droombestemming voor elke natuurliefhebber.

8-DAAGSE CRUISE

met bezoek o.a. aan Stavanger, Hellesylt/Geiranger, Flam en Kopenhagen

OP HET LUXUEUZE CRUISESCHIP MCS ORCHESTRA

met een ruim aanbod aan faciliteiten: zwembaden, casino, theater, verschillende bars en restaurants,…

VOLPENSION

ontbijt, middag- en avondmaal (à la carte of buffetrestaurant) + water, koffie, thee, fruitsap en versnaperingen in het buffetrestaurant + galadiner + cocktail van de kapitein

REIS NAAR EN VAN WARNEMÜNDE IN COMFORTABELE AUTOCAR

met verschillende opstapplaatsen in Vlaanderen. Kies je voor eigen vervoer, dan krijg je een korting van 70 euro p.p. op de pakketprijs

GRATIS BEGELEIDE WANDELINGEN

in Stavanger, Geiranger en Kopenhagen

Meer informatie vind je hier ›

Deze actie loopt tot 31/12/2017