Met 2 voor de prijs van 1 naar concerten van Antwerp Symphony Orchestra

Als abonnee van Gazet van Antwerpen geniet jij aan voordeeltarief van enkele live klassieke stadsconcerten. Laat je door Antwerp Symphony Orchestra, vroeger gekend als deFilharmonie, onderdompelen in de wondere wereld van de klassieke muziek.
Kies uit een of meerdere van onderstaande 4 concerten.

UITVERKOCHT

Romeo en Julia vs West side Story
Zondag 19 november 2017 11:00
Koningin Elisabethzaal, Antwerpen

Elim Chan dirigent
Het Antwerp Symphony Orchestra laat horen dat Prokofjev met zijn wervelende ballet Romeo en Julia Shakespeares beroemdste liefdesdrama uit de geschiedenis op onovertroffen wijze op muziek heeft gezet. Vervolgens leidt de veelbelovende Chinese dirigente Elim Chan het Antwerp Symphony Orchestra doorheen de symfonische dansen uit Bernsteins New Yorkse Shakespeare-adaptatie West side Story.

UITVERKOCHT

Kerstconcert in Carolus Borromeus
Vrijdag 22 december 2017 20:00
Carolus Borromeuskerk, Antwerpen

Jan Willem de Vriend dirigent | Judith van Wanroij sopraan | Octopus Symfonisch Koor
Op een koude decemberavond zet het Antwerp Symphony Orchestra graag een traditioneel kerstconcert op het programma. In de prachtige, barokke Carolus Borromeuskerk geniet je van de zelden uitgevoerde Kerstmis van Peter Benoit en hartverwarmende muziek van Bach, Mendelssohn en Corelli.

Knotsgekke kolder met koperblazers
Zaterdag 17 maart 2018 20:00
Koningin Elisabethzaal, Antwerpen

Joost Smeets dirigent | Mnozil Brass ensemble
Het getalenteerde, maar stapelgekke koperseptet Mnozil Brass brengt samen met het Antwerp Symphony Orchestra een mix van humor, cabaret, comedy en buitengewoon virtuoze nootjes. Je moet het zien om het te geloven.

Theaterconcert: Egmont met Jan Decleir
Zaterdag 26 mei 2018 20:00
De Roma, Antwerpen

Michael Schønwandt dirigent | Jan Decleir acteur | Brechtje Louwaard tekst & regie | Tristan Versteven tekst & regie | ism Het Banket
Na hun fantastische Ivan de Verschrikkelijke kiezen het Antwerp Symphony Orchestra en theatergezelschap Het Banket opnieuw voor een muziektheatervoorstelling die uitdaagt om na te denken over de valkuilen van de macht. Geïnspireerd door de muziek van Beethoven en de verzen van Goethe staat ditmaal de charismatische graaf Egmont centraal, die zich verzette tegen de Spaanse onderdrukking van de Nederlanden. Een niet te missen theaterconcert met topacteur Jan Decleir in het sfeervolle decor van De Roma.

Deze actie loopt tot 31/03/2018

Praktische info


Ga naar je abonnee overzicht >